200 jaar

✔ 200 jaar het transportbedrijf van Gouda

Techniekstraat 1-3, 2802 AE GOUDA Netherlands

Techniekstraat 1-3, 2802 AE GOUDA Netherlands

Autolaadkranen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan autolaadkranen, met  een capaciteit variërend tussen de 40 en 85 ton/meter en een mastlengte van 12 tot 32 meter. De kranen zijn uit te rusten met verschillende hulpstukken. Met behulp van de gips kantel haak kunnen we de pallets met gips zo aangeven op de steiger dat de werknemers ze gemakkelijk het gebouw in kunnen lopen. Verder beschikken we over een variatie van knijpers, pallethaken, grondboren of glas-jib.

Alle autolaadkranen zijn TCVT gekeurd en onze chauffeurs beschikken over een hijsbewijs, waardoor zij de meest ingewikkelde hijswerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Voordelen gebruik van autolaadkraan:

Door de inzet van een autolaadkraan is het mogelijk om het transport en hijswerk te combineren. Een autolaadkraan vraagt minder ruimte op de bouwplaats bij het opstellen ten opzichte van inzet van een telescoopkraan die de vrachtwagen leeg moet lossen. Daardoor zal deze werkwijze kosten besparend zijn.

Motorwagen/aanhanger met autolaadkraan.

De laadbak van de motorwagens bestaan doorgaans uit een vloer van 6 meter, met een hoogte van 1,10 meter. De aanhanger heeft een laadvloer van 7,5 meter en is voor ondeelbare lading uit te schuiven tot 10 meter. Dit met een rijhoogte van 90 cm, hetgeen zorgt voor een efficiënte combinatie.

Trekker kraan met vlakke oplegger of (semi-)dieplader.

Voor het hijsen en transport van lange of hoge lading kan gekozen worden voor de inzet van een trekker kraan met een passende trailer of (semi-)dieplader.

Indien u niet direct vindt wat u zoekt neem dan contact met ons op. Wij zullen dan samen met u kijken naar een passende hijs/transport oplossing voor uw werkzaamheden en kunnen wij indien van toepassing een hijsplan, transportplan en/of risico inventarisatie maken.

Indien wij het benodigde materiaal niet in ons bestand hebben kunnen wij door onze samenwerking met een groot aantal collega’s altijd een passende oplossing bieden.